in

Петък е! Нашите съвети за по-различен уикенд

Ето, че дойде заветният Свети Петък и всички потриваме доволно ръце, брато. Край на работната седмица, няма да виждаме мутрата на дразнещия ни шеф поне два дни. В същото време имаме на разположение 48 часа, в които може да погълнем минимум две каси бира, един бахур и няколко десетки кебапчета.

Ако обаче идеите ти за уикенда за дефицит, ние сме на разположение и ще ти отворим очите за нови преживявания и емоции. Пълни сме с идеи, но това е за сметка на парите!

Смени кръчмата

Ако вече пета година ходиш все в същата кръчма, в която най-новата песен на оркестъра е “Дай си сърцето” на Хисарския поп, може би трябва да се замислиш за една лека забежка. Сигурни сме, че си обвързан емоционално както с местния сервитьор, така и с всички останали от персонала, но е време за нещо ново.
Хвани метрото, трамвая или някой балък, който да те метне до съседния квартал. Със сигурност ще си прекараш интересно. Ако все пак вечерта не тръгне на добре винаги можеш да се върнеш на познатото до болка място и да си допиеш, докато персоналът се примоли да си ходиш, че затварят. Знаем се.

Изчукай комшийката

Щом ни четеш, значи не си от онези обвързани мъже, които в петък вечер купуват букет цвета на “любимата” и я водят на концерт на виенската филхармония. Да предположим, че си ерген и всяка седмица си каниш Марчето от Обеля, но вече ти е дотегнала, защото познаваш всяко косъмче от нейното тяло.
Предлагаме ти към 21 часа в петък да облечеш любимите си слипове с емблемата на Супермен и да слезнеш до долния етаж само по тях, за да помолиш комшийката за малко сол. Когато ти отвори, със сигурност ще е изненадана от вида ти. Подпри се на касата и я попитай “имаш ли малко сол, че имам една самотна бутилка текила в нас?”
Ако не ти затвори веднага я заговори и я покани на по някой друг шот. След това е твоя, ако не се издъниш много звучно. Вярно после има голям шанс да не може да се гледате като се видите на събранията на входа то кой ли ходи на тях…

Не чукай комшийката

Ако си от тези, които си имат една бройка във входа, значи горното не важи за теб. Тогава направи обратното и не я чукай. Кажи й истината – ще излизаш с по-яка мацка. Така другият път ще е по-дива в леглото. Допълни, че ако чак толкова ти е навита да извика някоя своя приятелка, за да разнообразите уикенда. Ако се навие, може да вземеш ягоди и сметана, гарантираме ти, че ще се надървиш още докато ги плащаш на касата.

Отиди на кино (напушен)

Знаем, че даваме адски кофти пример. Деца, ако четете това….. значи учителката в първи клас си е свършила работата. Не, сериозно, ако вашите те хванат, че си пафкал преди киното, не ни издавай. На път сме да съберем 1000 лайка във Фейсбук, не ни дъни точно сега. Та избери някой смешен филм, звънни на местния ти дилър и се позабавлявай. Не избирай някоя драма, защото после ще съжаляваш дълго време за стореното.

funnt

Спортен уикенд

Ето и нещо положително от нас. Ако ти е дошло до гуша от препиване, препушване и чукане, може би е дошъл моментът за нещо здравословно. Проучи въпроса къде се събират да ритат в квартала в неделя и отиди да поиграеш с тях. Със сигурност ще ти дойде добре един мач, пък и може да намериш приятели за по бира. Когато се обличаш за ритане, гледай да не приличаш на тенисист, избери нещо по-нормално. Не подценявай и чорапите, защото сме ставали свидетели на адски смешни образи. Ако футболът не е твоята страст, опитай с фитнес, плуване или дори федербал в парка.  Там самотните мацки разхождат кучетата си и търсят внимание като се навеждат да вземат пръчка. Там някъде ще ти стане на кокалче! Гледай псето да не забележи!

Кефи ли те?

Защо местим часовниците с час напред или с час назад?

Креативни китайски изобретения (СНИМКИ)