in , ,

Цецка захапа “Наръчникът на едно брато” и ни прати скандално писмо (18+)

Ако “Наръчникът на едно брато” ти се е сторил скандален, то още нищо не знаеш, брато. Тепърва се започва.

В момента стотици книги са пристигнали и продължават да пристигат при своите притежатели, а вече получаваме и обратна връзка. Почти го вдигаме от кеф, докато пишем това, а не сме спали от няколко дни, за да оправяме поръчки. За наша изненада, много Цецки също правят поръчки.

Част от обратната връзка на Цецките е едно забележително писмо от Юлето, която е читателка на “Наръчникът…”. Цункаме я по ушенцето, а на теб ти пускаме част от писмото й до нас, разделяйки го на две части. Това са първите впечатления на Юлето от нашата творба “Наръчникът на едно брато”.

“Здравейте. Аз съм една Цецка, която се сдоби вече се е с “Наръчникът…”. Сядам си аз на дивана, отварям книгата и първото, на което се нацепих, беше… бутилка бира.

“И къде точно да си я завра тая бира?”, зачудих се аз. Бързичко ми дойде една идейка… здрава женска захапка! Не знам дали Ви се е случвало, но доста жени, когато прочетат нещо впечатляващо в изданието, което са почнали, държат на момента да го прочетат на глас, пред всички присъстващи в стаята. Излишно е да казвам колко е досадно това. Та за захапката… така една типична Цецка най-спокойно може хем да си чете, хем да пази тишина на негово величество братото, докато той играе на плейстейшъна (онази игра, която за кифлите е просто поредната глупост, за която той е изхарчил една сума пари, с които преспокойно можеше да й купи няколко реплики-чанти и обувки, които са много по-добра инвестиция, ама ходи му го обясни).

Специален сайт приема поръчки за книгата “Наръчникът на едно брато”

Образът на Моята Цецка (или иначе казано аз) обича да ходи на театър, да играе боулинг, да лежи пред телевизора, да се забавлява с приятели. Също така моята Цецка обича модата. Тя редовно следи най-новите модни тенденции в сайтовете за възрастни. Тя смята, че колкото е по-модерна, толкова повече нейният брато ще бъде доволен от нея и ще я похвали пред компанията.

Тя е женствена, но също така е мъжко момиче и е уникална сама по себе си.”

Както и да е… Та… чета си аз книгата и стигам до тема, която вълнува мъжката част. Чудят се какво ще стане, ако вкараш три или повече пръста в нея, докато я лижеш. Ми кво да стане? Ако пръстите ти са по-плътни и дебели има доста голяма вероятност да й хареса повече отколкото, когато й го вкараш. Пък и с ръката си можеш да направиш доста повече прониквания без да каталясаш и да се потиш като диво животно. А както знаем в днешно време Цецките стават все по-претенциозни по отношение на хигиената и едва ли ще допуснат да се хвърлиш върху тях мокър като Веселин Маринов по време на концерт в НДК.

Изводът: Бъркай смело с толкова пръсти, колкото може да поеме тя. От много глава не боли!

Съвсем скоро очаквай да прочетеш и другата част на писмото, брато!

Специален сайт приема поръчки за книгата “Наръчникът на едно брато”

Кефи ли те?

Пасът, който промени живота на Кристиано Роналдо

Топ 10 специални извинения на Жозе Моуриньо