in , ,

“Клуб 28” – Най-тясната дискотека в света (СНИМКИ)


Някакви страшни неща стават в Ротердам, брато, поне по думите на Ердоган. Ние обаче рядко пишем за политика и това няма да е един от тези случаи. Сори. Тук сме, за да ти разкажем за най-тясната дискотека в света, която се намира във въпросния холандски град.

Грешка, ставало въпрос за Родъръм, Англия. Ето защо не пишем за политика, а и география. Моля да ни извиниш. Та въпросното нощно заведение в северна Англия е високо точно 2.01 метра, широко е 92 см, а дължината му е 153 и със сигурност току-що загуби Любо Ганев като евентуален посетител.

“Клуб 28” е с капацитет от 6 души плюс един DJ, а на всичко отгоре е мобилен, което означава, че днес може да е в Родъръм, а утре в Ротердам. Собствениците на заведението са двама – Джерард Дженкинс и Стефан Робсън, а от рекордите на “Гинес” дори им връчиха грамота за официално най-малката дискотека в света.

От създателите на заведението признаха, че идеята им дошла като алтернатива на сивото и негатовно ежедневие в ангийлския град. За да получи рекорда, клубът трябваше да отвори официално врати и това стана по време на местния карнавал, а цената на входа бе 50 местни стотинки (пенса).

Ние от Brato също организираме купон и ако не си разбрал още, той ще се състои на 1 април, а това не е една от поредните ни тъпи шеги. Обещаваме на събитието да има повече от 6 души, да няма и капка негативизъм, а защо не и да поставим някой нов рекорд.

Кефи ли те?

Прозрачни каяци за разглеждане на морското дъно

Той привиква кравите си с оригване (ВИДЕО)