in ,

Няма шега: Brato.bg вдига луд купон на 1 април


Няма шега, брато. Няма измама. Brato.bg организира купон, съвместно с Fly Events, на който ще има от всичко по много – шеги, закачки, Цецки, музика, джаги, тонколони, монколони. Датата е повече от знакова  – 1 април, а мястото Playground в Мол Парадайс. Има метро, така че няма какво да те бутне.

Казвали сме го преди, ще го кажем и сега. Създадохме този проект преди повече от три години с ясната идея, че журналистиката у нас е непознат занаят за мнозина. Съществуват единствено PR-и, катастрофи и всякакви черни новини, които те карат да оставиш вечерята настрани от отвращение.

Истината е, че на този свят има много поводи да се усмихнеш. Всеки ден се случва нещо хубаво, нещо положително, което заслужава своето внимание. Опитваме се и ние да бъдем позитивни, въпреки че се намира някой, който се опитва да ни убеди, че не сме прави. Че името на сайта е тъпо, че статиите са тъпи, че животът е тъп, че ние сме тъпи. За последното може и да са прави. После си го слагаме от левия в десния, почесваме томбалките с малкия пръст и продължаваме. През годините работихме и за кофти хора, които ни ебаваха както с отношение, така и с пари, но и те не ни помрачиха настроението. Извини ни за лирическото отклонение, но предполагаме, че и с теб се е случвало.

Искахме само да знаеш, че ще се радваме да дойдеш на събитието, а ако имаш някакъв коронен номер, можеш да пееш или просто да разказваш яки смешки, ще ти дадем трибуна, че и микрофон. Найс, а?

Следи ивента ТУК! 

Кефи ли те?

“Игра на тронове” почва на 16 юли с намален брой епизоди

Телевизионен футболен справочник