in

Меси прибира по 671 хил. евро на седмица, иска 5 нови в “Барса”

 


Ръководството на „Барселона“ е готово да плаща космическа заплата от 671 000 евро нето на седмица по новия договор на Лионел Меси, брато. Преговорите между двете страни бяха в застой през последните седмици. Шефовете на „Камп Ноу“ са си поставили ограничение в максималната сума по новото възнаграждение на аржентинеца в размер на 35 млн. евро на година.

Според испанския вестник „Марка“ Меси ще сложи подписа си върху новия контракт при тези условия. Въпреки чувствително завишените суми мегазвездата ще остане втори по заплата в света пред недостижимия Карлос Тевес и неговите 37,5 млн. на сезон в китайския „Шанхай Шенхуа“.Кристиано Роналдо пък прибира по 426 000 евро на седмица на „Сантяго Бернабеу“.

Испанският сайт „Диарио Гол“ съобщава, че едно от условията на Меси за преподписване е клубът да привлече 5 големи имена като част от лятната селекция. Сред желаните от аржентинеца футболисти са Муса Дембеле от „Селтик“, звездата на „Ейбар“ Серхи Енрик, Ектор Белерин от „Арсенал“, италианския национал Марко Верати (ПСЖ) и най-изненадващия – Иско от големия съперник „Реал“ (Мадрид).

Третото желание на Меси вече бе изпълнено – Луис Енрике да не бъде треньор на тима от следващия сезон.

La Liga Kiss GIF by FC Barcelona - Find & Share on GIPHY

Кефи ли те?

Хавиер Бардем по следите на Джони Деп в новия трейлър на “Карибски пирати” 5

Миеща мечка нахлу в къща и изми мръсните чинии (ВИДЕО)