in , ,

Ти решаваш как да се казва книгата на Брато (ГЛАСУВАЙ)

Ще си имаме книга, брато! Това е новината, която искахме да изкрещим през последните няколко месеца, но си мълчахме като срамежлива невеста. Направихме го от суеверие. Една наша мечта е напът да се сбъдне, трябва обаче именно ти, брато, да направиш последната крачка.

Желанието ни е ТИ, нашият верен читател, да посочиш заглавието на книгата. Не защото не можем ние да го измислим, а защото искаме ТИ да си част от този наш проект. Така, както е било през годините. Държим ТИ да посочиш името, защото сме ти благодарни за всичко, което правиш за нас. Благодарим ти за това, че всеки ден ни пращаш любимите си вицове, снимки и видеа, за да ги публикуваме. Лайкваш, споделяш, хейтваш. Няма лошо. Говориш си с нас за нещата от живота, заедно псуваме един и същи фиш със залози и най-вече некоректните Цецки. Има ги.

За какво ще е книгата? Замислили сме я като Наръчник с полезни съвети. Как да правиш повече секс, как да имаш повече свободно време, как да изкараш някой лев в повече… Отговорите на тези въпроси в типично наш стил ще откриеш в книгата на Brato.bg.

Анкетата ще бъде активна до края на седмицата – 12 март. Можеш да гласуваш от тоалетната, леглото, от градския транспорт, дори и докато правиш секс. Не струва лев и шейсет, не се изисква и винетка. С един пръст можеш да посочиш заглавието, което много скоро ще излезе на пазара. Ще го отпразнуваме на зверско парти, за което ще те информираме в следващите дни. И да, естествено, че ще бъдеш поканен!

За малко да забравим, брато, трима от гласувалите ще спечелят по една книга! 

Кефи ли те?

Чичо Скрудж и “Патешки истории” се завръщат (ТРЕЙЛЪР)

Затопляме българо-гръцките отношения със съсвместна рап песен (ВИДЕО)