in

Ново шоу чака София: Бербатов срещу Фиго през юни (ВИДЕО)


След като само преди по-малко от година Христо Стоичков изигра своя мач по случай 50-годишния му юбилей, сега ново сходно събитие ще оглуши София. Този път иницатор е Димитър Бербатов. Нападателят, който все още не е прекратил кариерата си, ще изведе сборен отбор срещу този на Луиш Фиго.

Мачът ще бъде с изцяло благотворителен характер, противопоставяйки фондацията на българина срещу тази на легендарния бивш халф на “Барса”, “Реал” и “Интер”.

Новината обяви самият Берба във видео на своята страница във Фейсбук, а мачът ще се играе на 14-ти юни от 20 часа на националния стадион “Васил Левски”. Тепърва ще стават ясни имената на останалите световни звезди, които ще се включат в инициативата, но е много вероятно да видим нови бляскави имена след тези на Хорхе Кампос, Паоло Малдини, Карамбьо и останалите участници в мача на Камата.

Билетите се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите “Б” и “Г” са 30 лева, сектори “лъвчета” – 45, “В” – 60, “А” – 100. За ложите на сектор “А” ще бъдат пуснати в продажба билети на стойност от 200 до 999 лева. Специално място на стадиона ще имат членовете на Клуб 2016 на “Успелите деца на България” на фондация “Димитър Бербатов”.

Кефи ли те?

От звезди тийнейджъри до безславни ветерани

Последният Phantom на Rolls-Royce докарва ерекция