in ,

Меси се разплака на изпроводяк от Барселона: Никога не съм си представял, че ще се сбогувам така

Разревахме се и ние, брато. Лео Меси даде емоционална пресконференция през сълзи за последно сбогом на Барселона и феновете.

ЕТО ТОЯ ГОЛЯМ ПОСТЕР С АВТОГРАФ ОТ МЕСИ ИСКАМЕ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН

“Тези дни мислех какво да кажа. Истината е, че не мога да се сетя за нищо конкретно. Това е много трудно за мен след толкова много години. Бил съм тук през целия си живот и не съм готов да си тръгна, братоци и Цецки. Аз и моето семейство искахме да останем, мислехме, че ще останем, обаче днес трябва да кажа сбогом. Тук съм бил през целия си живот, още от 13 години. След 21 години напускам със съпругата ми и с трите ми деца”, каза в началото пред медиите Меси.

КУПИ СИ ПАРАДНА МАСКА НА МЕСИ ОТ FANS.BG

“Обещавам, че ще се върна, защото това е моят дом. Толкова много хубави неща се случиха, също и лоши, но всичко ми помогна да израсна. Истината е, че си тръгвам. Толкова съм благодарен за всичко. Никога не съм си представял, че ще се сбогувам по този начин. Не успях да играя през миналата година пред публика и беше трудно да играя без да ги чувам да скандират името ми. Жалко е, че напускам без да съм играл пред феновете година и половина. Не успях да се сбогувам с привържениците по подходящ начин. Надявам се да се върна в този клуб, в който и да е момент и да му помогна да бъде най-добрият в света”, заяви Меската.

Успех, брато! Голем си! Ще се справиш и с това!

Кефи ли те?

Вече не пишем “есе”, а “ревю”!

Рецепта за шампиони: Омлетът на едно брато