in

Вече не пишем “есе”, а “ревю”!

Лошо ни е, брато. Като на Али Реза ни е лошо. Масово четем неграмотни статуси, съобщения, а по улиците ставаме свидетели на това како шофьори изхвърлят на улицата целофанчето на цигарите си, а след това и фаса. Нещата са навързани, не търси логиката в тези 4 реда. Много общо има.

В интернет нещата не вървят на добре. След като през 2019 година стана известен конкурсът с есето, сега потребителите имат нов хит – пишат ревю. Попаднахме на статия на колегите от Флагман.бг, които разказват за игра с награда.

“Преди броени дни обаче лековерността на родните потребители на интернет достига нови висоти. Томбола във Фейсбук с текст „Напишете ревю и спечелете мултикукър“ донесе около 20 коментара на маркетинговите експерти. Едва  един от тях обаче е по темата. В него пише „Красиво, практично и удобно, не заема място, но готви лесно и вкусно“. Останалите „опити“ за участие в конкурса обаче са с текст „РЕВЮ“. Класически измежду всичките „ревюта“ има и опити за включване в томболата с думите „участвам“.

Дали при толкова малък процент от хора, които действително могат да се включат в конкурса за мултикукъра (реално един човек) организаторите ще склонят да включат и останалите, написали просто „ревю“ е интересен въпрос. В противен случай, един умен потребител ще се радва на чисто нов кухненски уред.”

Кефи ли те?

Читателите на Брато.бг искат Меси в ПСЖ, а не в Локо (София)

Меси се разплака на изпроводяк от Барселона: Никога не съм си представял, че ще се сбогувам така