in

Новата звезда на Лестър влезе в идеалния отбор на Фентъзи лигата

Даваме награди в новия сезон на Fantasy Premier League
Новата перла в състава на Лестър – Ислам Слимани влезе в идеалния отбор на Фентъзи лигата, брато. Това е първенството, в което се превъплъщаваме в ролята на мениджъри и печелиш точки от реалните действия на играчите, които си селектирал в твоя състав. Брато.бг си има лига, присъедини се с код 664971-185138. Можеш да спечелиш награда от нас.

Въпросният футболист на “лисиците” заби два гола на Бърнли в мач от Висшата лига, а неговият отбор спечели с 3:0. В така наречения “дрийм тийм” за кръга влизат още Лукаку, Де Бройне и Стърлинг за сметка на многомилионната селекция на Манчестър Юнайтед. Нито един от “червените дяволи” не успя да направи достатъчно точки, за да влезе сред най-добрите 11. Нормално след този срам от Уотфорд. Въпросният идеален състав събра общо 141 точки, а звездата на уикенда е Насер Чадли от УБА за отличния двубой срещу Уест Хем.

До момента пък най-оборотния играч е Етиен Кабуе от Уотфорд с общо 44 точки за скромните 4.9 млн. паунда. Втори е Де Бройне с 39, а тройката допълва друга звезда на Сити – Стърлинг.

fantasy

Кефи ли те?

Вратар вкара уникален гол от фаул и направи асистенция (ВИДЕО)

Двойници на анимационни герои (СНИМКИ)