in ,

Даваме награди в новия сезон на Fantasy Premier League

Даваме награди в новия сезон на Fantasy Premier League

Започва новия сезон в любимото ни първенство – английското, брато. И тази година има Fantasy Premier League. Играта, в която създаваш свой отбор от играчите във Висшата лига.

За какво иде мач?

“Fantasy Premier League” е игра, в която всеки може да се регистрира. Създаваш отбор от реални играчи, които се състезават за тимовете в английската Висша лига. Разполагаш със 100 млн. паунда бюджет, за да комплектоваш твоя състав. Имаш право на максимум трима играчи от един и същи отбор да привлечеш в твоя. Имаш и 4 резерви, като ти избираш кои да са те. Създаваш своя отбор и се надяваш играчите, които си избрал да се представят добре в действителност. Именно това е якото на “Fantasy Premier League”, тъй като точките, които трупаш са на база представянето на твоите реални играчи.

Как да се регистрираш?

Влизаш в сайта на “Fantasy Premier League”(ЛИНК). Попълваш за минутка няколкото задължителни полета, след това избираш “Fantasy Premier League”, а не “Ultimate Fantasy Premier League”, цъкаш на бутона в сиво “SQUAD SELECTION” и селектираш своя състав от 15 играчи, а след това ще избереш кои от тях да са титуляри и кои да са резерви. Като си готов цъкаш на бутон “LEAGUES”. Даваш “Join a league”, маркираш “Private league”, следва “NEXT” и в празното поле слагаш този код – 664971-185138. С него се включваш в лигата на Brato.bg, където през миналия сезон участваха близо 300 души.

Награди

От самата игра дават седмични, месечни и отличия за целия сезон. Наградите са от оригинално копие за ФИФА 17 до ВИП пропуски за мачове от Висшата лига по твой избор. Брато.бг също ще даде в края на сезона на спечелилия лигата ни, в която те каним. Наградите ще обявим допълнително. Започваме да събираме бюджета от закуски и пластмасови капачки, които изкупуват в един гараж до нас.

Кефи ли те?

Тиодор „Ти-Бег“ Багуел се притече на помощ на гъска

458 млн. кюфтета, най-скъпото шампанско и още неща, които може да си позволи Гошка