in , ,

Куче преплува 10 км и вървя още 20, за да се върне при стопаните си

swimming-dog-11282416311RkSo
Ще започнем с притча, брато, преди да ти съобщим фактите такива, каквито са. Един мъж написал писмо до малък хотел, където смятал да отседне по време на почивката си. Той писал:
– Много бих желал да доведа кучето си. То е чисто и се държи много добре. Бихте ли позволили то да остане в моята стая през нощта?
Собственикът на хотела изпратил отговор незабавно, в който се казвало:
– От много години поддържам този хотел. Никога не съм имал случай куче да открадне хавлии, завивки за легло, сребърни прибори или картини от стените.
Никога не ми се е налагало да гоня куче през нощта за това, че се е напило и нарушава реда. Никога не се е случвало куче да избяга, без да си плати сметката. Така че вашето куче е добре дошло в хотела ми.
И ако то може да гарантира за вас, вие също сте добре дошъл!

Силна и поучителна история. Следващата също е такава, защото в нея отново има замесено куче. Райли успя да преплува 10 км и извървя още 20 км, за да се върне при стопаните си. Това се наложи, след като четириногият приятел скочил зад борда в езерото Мичиган.

Едуард Касас и съпругата му Кристин решили през почивния си ден да излязат с яхта в езерото и взели семейното куче, 10-месечната белгийска овчарка. Но когато Касас отишъл да провери за евентуална повреда в двигателя, а съпругата му поела управлението, кучето скочило зад борда.
Мъжът извикал помощ по радиостанцията и бил свързан с доброволческа група, издирваща изгубени кучета.
На следващата сутрин човек забелязал Райли в близкия къмпинг. В крайна сметка овчарката пристигнала при семейството си и била посрещната със сълзи на радост и прегръдки.

Кефи ли те?

Хорас Слъгхорн от “Хари Потър” се присъединява към “Игра на тронове”

Балотели в Левски, Бойко в Челси и още трансфери, които пропаднаха