in ,

Балотели в Левски, Бойко в Челси и още трансфери, които пропаднаха

Трансферният прозорец затвори, брато. Или поне този в големите футболни първенства. Англия, Испания, Германия, Франция – там всички напазаруваха доволно като Цецка в мол в очакване на дългия сезон.

Много сделки се случиха през последните 3 месеца, но и много пропаднаха. Ние от Brato.bg се добрахме до няколко засекретени трансфера, които по една или друга причина не се осъществиха. Както обичат да казват спортните журналисти “…имаше интерес към него, но до трансфер не се стигна”.

Марио Балотели -> Левски

Балотели в Левски, Раниери в Славия и още трансфери, които пропаднаха

“Сините” от дълги години не могат да намерят заместник на Гара Дембеле – нито по голове, нито по издънки из нощна София. Е, в лицето на Супер Марио, ръководството на Левски откри точното попълнение и то в точното време. Италианецът така или иначе само гонеше топките по време на тренировките на Ливърпул, така че на драго сърце е бил готов да приема офертата на все така 26-кратните шампиони. От “Герена” са предложили на снажния футболист както добро финансово възнаграждение, така и служебна кола, с която да стига до Студентски град, намаление в “Харем” и безплатен вход в заведението на Коцето и симкарта на “Виваком” с безплатни минути към Италия.

По непотвърдена информация лично Гара Дембеле е разубедил Балотели за Левски с думите, че в България арестуват за най-различни провинения и дори вкарват в затвора. Това е и причината италианецът да приеме далеч по-невзрачната оферта на Ница. Nice, a?

Клаудио Раниери начело на Славия

Може би само италианският специалист е способен да направи “белите” отново шампиони. За целта чичо Венци се е свързал с Раниери с тежки молби да зареже “Лестър” и да акостира на “Овча купел”. Стефанов е обяснил, че разполага с българския Джейми Варди и Марез, но му трябва опитен наставник, който да ги научи на тънкостите във футбола, а не на тънки мезета. Това, второто го знели. Италианецът бил на крачка да приеме новото предизвикателство, но поставеното от него условие да не участва в уговорени мачове е стопирало трансфера.

Благо Георгиев -> църковния тим Дон Орионе

Бившият национал на България Благо Георгиев е бил на броени минути от преминаване в италиански отбор, брато. Не става въпрос за такъв от Серия “А”, а за църковния тим Дон Орионе от Болоня. Това е и отборът, в който легендарният бивш съдия Пиерлуиджи Колина е играл като дете. Скромният тим е бил готов на драго сърце да вземе свободният по това време футболист най-вече заради многото икони по тялото му. В последния момент сделката е пропаднала, тъй като от клуба получили информация за вандалските прояви на играча на Колизеума в Рим. Исусе Христе!

Владимир Гаджев -> Ювентус

Когато има трансферен прозорец, винаги има оферти за този симпатичен, повратлив, лъчезарен, феноменален Владимир Гаджев. В офиса на Ковънтри постъпила оферта от Ювентус в последните часове на трансферния прозорец.

„Сигурно го искат за заместник на Пол Погба“, въодушевили се британците.

Факсът хвърлил в паника ръководството на Острова и веднага била свикана извънредна среща на борда на директорите, за да обсъдят офертата от Ювентус. Шефовете не искали да загубят резервата на титулярните си полузащитници, тъй като нямало кой да играе в тима на… резервите. В офиса на Ковънтри постъпил втори факс след офертата, а в него се уточнило, че става въпрос не за торинския гранд, а за Ювентус (Малчика) от Северозападната „В“ група. Гаджев отхвърлил примамливото предложение, тъй като офертата не се харесала на… жена му.

„В Малчика няма мол“, било обяснението на г-жа Гаджева, а ние няма как да не признаем, че е напълно права.

Димитър Бербатов -> ЦСКА

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед е един от най-желаните свободни агенти това лято. Той получи предложение от ЦСКА. Бербатов приел и дори минал медицински прегледи. Стигнало се и до преговори за личните условия, но в последствие станало ясно, че го иска Литекс, а не ЦСКА.
„Припознах се. Вече не знам кой отбор всъщност кой е“, призна баце Митко пред наш достоверен източник.

Козмин Моци -> WWE

Румънският футболен хирург бил на кост от трансфер в Световната федерация по кеч. От WWE изпадат в безсъзнание, когато гледат видео повторения с балтиите на Моци. Във федерацията нямат състезател, който да троши кости, тазове и прешлени и винаги да минава метър. WWE изпратили оферта на стойност 100 млн. евро за румънеца плюс Александър Русев. Във федерацията вече виждали как Моци пребивал до смърт своите опоненти с нинджаго от кренвирши. Киро Домусчиев обаче охладил мераците им със съобщение по Вайбър, в което пишело:

„Za teq pari moga da vi go pratq $amo da se $nimate $ nego“.

Бойко Борисов -> Челси

Разбрахме, че Антонио Конте, който в момента е треньор на Челси, е гледал последните 10 мача на Бойко Борисов при Бистришките тигри. На запис, един друг рошав му ги праща. Конте е харесал как Бойко е и играч, и треньор, и капитан, и съдия, и делегат. Тежкият таран Борисов идеално ще пасне в атаката до Миши Батшуай, или както му беше името на този чист белгиец. Верно е, че Миши ще тича повече, ама нема никакъв избор, щото ше отнесе 2-3 шамара зад вратлето.

Феновете на Челси пък ще харесат, че наш Бойко Борисов постоянно ходи с анцуг на Челси, но за съжаление магнолията на премиера ще умре в Банкя, ако не я полива. Кво да се прави, в този живот требва да има и компромиси!

Кефи ли те?

Куче преплува 10 км и вървя още 20, за да се върне при стопаните си

Pavell & Venci Venc’ пуснаха ново парче (ВИДЕО)