in ,

Взимаш 45 хил. лева заплата, за да се наливаш с джин

Flickr_-_cyclonebill_-_Gin_^_tonic

Като малки, брато, мечтаехме да станем футболисти. Или поне двама от трима от екипа. Уви това не се случи, но сега се радваме, че това е така. В противен случай щяхме да търкаме скамейката на някой средяк от Югозападната “В” групи или с малко повече връзки в модерната Втора лига.

Но в действителност мечтаната професия е коренно различна. Открихме я. Във Великобритания съществува професия, състояща се в пиене на джин в продължение на 6 месеца. Всичко започва от клуба “ILoveGin”, който обединява феновете на любимото питие на Хемингуей. В момента клубът търси ентусиазиран служител, който да посещава производителите, да опитва най-различни коктейли и да пропагандира най-новите марки.

Казано накратко – наливаш се с джин срещу солидна заплата. Лошото е, че условията не ни харесват. Кандидатите за поста трябва да са навършили 18 години, да са жители на Обединеното Кралство и да притежават шофьорска книжка. Две от три! След пробния период назначеният на постоянна работа ще може да получава до 20 хиляди британски лири месечно или приблизително около 45 хил. лева, което само по себе си е много пиене.

cuga

Кефи ли те?

Стилиян Петров донесе последната усмивка на Уил Фолк

Фотографът, който обикаля света, за да снима врати и прозорци