Покемон изнасили жена, мъжът й я праща на психиатър

Покемон изнасили жена, мъжът й я праща на психиатър

Покемон изнасили жена, мъжът й я праща на психиатър

Млада жена е подала официално оплакване, в което твърди, че е изнасилена от покемон, брато. Жената разказала пред полицаите, че била дупена от гигантски покемон в собствения й апартамент в Москва.

Омъжената рускиня, чието име не се съобщава, е играла Pokemon Go преди да заспи. Тя твърди, че след като се е събудила, видяла покемон да лежи върху тялото й. При вида на огромното същество, тя скочила от леглото и хукнала да бяга. Жената е убедена, че приложението към играта в мобилния й телефон долавя присъствието на реалното гигантско чудовище, с което прекарала нощта.

Тя събудила мъжа си , за да сподели преживяното, но той не й повярвал и й дал съвет да посети психиатър. От полицията също помислили, че психическа нестабилност е вероятната причина за странния разказ на жената и също я отпратили към специалист.

Приятелка на „изнасилената” разказва, че жената твърдяла, че в дома й има много покемони, и дори домашното куче ги усеща – то започва да лае, когато девойката играе Pokemon Go. В отчаянието си, рускинята послушала съветите на своите близки и посетила психиатър, за да се отърве от досадния „изнасилвач”. Смятай!