in , ,

Трейлър на най-новия филм от сагата “Междузвездни войни” (ВИДЕО)

Ето го, брато. Той е тук. Той е… Неговото име е…

Всъщност не знаем как големите умове ще го преведат на български език, но това е Rogue One!

Рог един – едва ли.

Най-новият филм от сагата “Междузвездни войни” може би ще се казва “Бунтовници”, ебеш ли му майката. Важното е, че лентата, която феновете ще гледат в средата на декември тази година, изглежда доста обещаващо. Ще има яко битки и яка актьорска игра.

И така – това е филмът “Междузвездни войни” за 2016 г. Той развива историята преди епизод 4. Малко е объркано, но ето как са нещата!

Епизод 4 е първият, създаден от Лукас, преди 40 години. Филмът започва с това, че бунтовниците са откраднали плановете на Звездата на Смъртта – точно така започва историята. Новият филм, чийто трейлър сега ти прожектираме, брато, разказва нещата точно преди това – как точно са стигнали до плановете. 

“GGGWARRRHHWWWW” и други уникални цитати от Чубака

Във филма от 1966-та отрядът на бунтовниците се казва именно Rogue One. Историята е точно, когато Вейдър е бил злодеят – като сега пак ще присъства. Трейлърът свършва с него.

Цялата сага представлява 3 трилогии и няколко допълнителни филма, които не са свързани. Първата са епизоди 4, 5 и 6, където започва всичко. После правят 1,2, 3 които са историята 30 години преди тези събития. После има 1-2 сериала. Сега започва трета трилогия, която ще са епизоди 7, 8, 9, които пускат през 2015, 2017 и 2019 година. През 2016 и 2018 г. има филми в историята, които не са толкова свързани с трилогиите. През 2018 г. пък излиза филмът, който ще покаже Хан Соло като млад, макар че той вече умря през 2015 г. Нещо страшно! Най-новият филм е преди Хан Соло да се срещне с главните герой в най-първия епизод.

Ако се чудиш коя е кучката, тва е Felicity Jones. Мноо добра, мамка й.

Кефи ли те?

Село в пещера или как над 100 души от години живеят далеч от цивилизацията

Новият сезон във Висшата лига стартира по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT2