in

Борим жегите с 5 мача и общ коефициент 9,35

черно тото

През миналата седмица познахме 4 от петте срещи, които прогнозирахме, брато. Този уикенд сме решили твърдо да преборим жегите с печалбата от мачовете, които ти предлагаме да играеш в права колонка. Общият им коефициент е 9,35, което си е чук! Залагаш, печелиш и пълниш чашата с нещо алкохолено и много лед. Наздраве и кор за Голямата Перука!

Локомотив Пд – Левски

Двата отбора започнаха с ремита в “А” група. Крайният изход от двубоя е троен, но очакваме най-после Левски да вкара, а пък сините са абонати на Мартин Камбуров, така че…

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.68

Лестър – Манчестър Юнайтед

Мачът, който открива сезона в Англия. Очакваме шоу, а не някакъв постен двубой. Жозе Моуриньо дебютира начело на Юнайтед, чакаме и гол от Златан Ибрахимович в първия му официален двубой за “червените дяволи”.

Прогноза: над 2,5
Коефициент: 1.72

Люцерн – Базел

Вторият приема първият в класирането, но са изиграни само два кръга от първенството на Швейцария. В тях Базел вкара 8 гола и пусна само 1.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.69

Спарта Ротердам – Аякс

Започва и първенството на Холандия. Въпреки че първите срещи винаги могат да поднесат изненади, имаме доверие на Аякс.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.43

Андерлехт – Кортрийк

След като отпадна от европейските турнири, домакините ще трябва да си го изкарат на някого, в случая Кортрийк. Само така Андерлехт може да изкупи частично гнева на феновете след домакинското поражение преди няколко дни от Ростов с 0:2.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.34

Успеваемост от миналия уикенд: 80%

Кефи ли те?

Петък е: Поздрав с новия летен хит на Ice Cream – “Всеки ден” (ВИДЕО)

Получаваш 340 евро за заловен жив крокодил