in ,

Откриха пиян мъж да спи върху стъклен покрив, не помни как се е качил там

ad_213252388-e1468850666650
В този ден ни се пие като на миньор от Бобовдол, брато. Но с алкохола трябва да се внимава, както с всичко останало. Поводи винаги ще има, но последствията понякога са опасни. Типичен пример за това е братото Айзък Мур, който се напи като свиня и се събуди върху стъклен покрив на 22 метра височина.

27-годишния британец се събудил на непознато място в компанията на пожарникар, дошъл да го спаси. Пияният до козирката бил открит върху стъкления покрив на Голямата аркада в търговския център в Кембридж, като не е ясно как е успял да се покатери по извития му свод, но ние сами сме се убеждавали през годините, че алкохолът дава крила.

След като бил арестуван, Мур разказал пред съдията как си пийнал порядъчно с приятели, но не си спомнял и изобщо как се е покатерил на върха на зданието. По някакъв начин той се закрепил и заспал с лице към извитото стъкло. Клиентите на търговския център с удивление разглеждали силуета на почерпения, кротко отдъхващ след напрегната вечер. Те повикали на помощ пожарникари, които се изкачили със стълби, за да свалят от покрива Айзък Мур.

Кефи ли те?

Скоро всички ще искат в китайското футболно първенство

За да ня-ня-нямаш петна: Създадоха климатик за подмишници