in ,

Съпруга изпадна в шок, мъжът й се оказа жена

1b8eae622f0fd46a9dcbc8e1bc8d7687
Е тази статия, брато, е много скандална. Живеем в много объркани и тежки времена. Мъжете са жени, жените са мъже и всичко това е точно така. Няма лъжа.

В случая индонезийка изпадна в шок, след като установи, че мъжът й всъщност е жена. Двете влюбени гълъбчета били съпрузи от няколко месеца, но романтичната им приказка приключила с арест на така нареченият съпруг.

Когато двамата с Хенияти се запознали, Суварти, която е на 40 години, се представила като Мохамед Ефенди Сапутра. Всичко вървяло добре, докато булката беглец не се усъмнила в своя младоженец, който отказвал да консумира брака. Интерестото е, че на сватбата  дори е имало “роднини” на младоженеца. След няколко месеца тя открила лична карта в портфейла му и видяла, че става въпрос за жена. Тя веднага се оплакала в полицията и всичко приключило без хепи енд.

Суварти може да бъде осъдена на седем години затвор за използване на фалшива самоличност. Тя вече е била омъжена преди години, но в последствие се е развела и дори има дете на 17 години.

Кефи ли те?

Ким чен Ун няма срам – откри изворна вода, която лекува рак

Да си сцепиш полата от туърк и то в ефир (ВИДЕО)