in ,

Ким чен Ун няма срам – откри изворна вода, която лекува рак

Ким чен Ун няма срам - откри изворна вода, която лекува рак

Пропагандата на севернокорейския лидер Ким чен Ун разпространи твърдението, че в страната е открит еликсир, лекуващ рака – изворна вода, брато. Водата извирала в планина близо до столицата Пхенян, и се говори, че имала енергийни качества. Според режима на Ким Чен Ун при използване на тази вода севернокорейците можели да работят без проблем до навършването на 90 г. Припомняме, че в Северна Корея работната седмица е от 6 дни, а на седмия ден задължително трябва да работиш някъде като доброволец. Бахти експлоатацията!

Виж и това, брато: Без дънки, интернет и по*но в Северна Корея. И още изтрещели факти за страната

Бутилираната и продаваната на 27-те милиона севернокорейци вода „предотвратява рака и стареенето“. Това не е първото „чудо“, открито от семейството на ръководителя на Северна Корея. За Ким Чен Ир, бащата на сегашния лидер, също се разказваха легенди: как успявал да променя времето със силата на мисълта, че проходил на три месеца, а на осем вече говорел.

Според днешната пропагандна машина на Пхенян „живата вода“ имала такова чудно действие, тъй като „се усвоява по-бързо от организма и действа като антиоксидант“. Водата, която Пхенян сравнява с известната френска марка „Евиан“, се бутилира във фабрика в полите на планината Корьонг.

В публикацията за постигнатите чудеса в Северна Kорея се казва още, че в Корейския център за развитие на източната медицина били разработени над 50 противоракови лекарства, които помагат за ускоряване на имунитета и укрепване на здравето.

“Всички те са изработени от екстракти от лекарствени материали и ползващите ги нито се пристрастяват, нито изпитват странични ефекти, дори ако те се използват за дълъг период от време.”

Кефи ли те?

“Ню Йорк Таймс”: Българско село чака спасение от Че Гевара и Бриджит Бардо

Съпруга изпадна в шок, мъжът й се оказа жена