in , ,

Избраха най-красивата домашна… коза (ВИДЕО)

Избраха най-красивата домашна... коза (ВИДЕО)

Жителите нa Рамигала, Литва избраха най-красивата домашна коза на ежегодния си конкурс, брато. Шест кози, представители и на двата пола, дефилираха пред журито по червен килим в ярки цветни дрехи, изработени специално по тяхна мярка от собствениците им.

Някои от местните дизайнери бяха използвали аксесоари от цветя и мъниста, за да подчертаят естествената красота на своите питомци. Тричленното жури включваше представител на кметството, директорът на училището в Рамигала и известен местен фермер.

Въпреки, че някои от моделите получиха пристъп на сценична треска и отказаха да дефилират по червения килим, собствениците им се притекоха на помощ и ги носеха на ръце, за да могат членовете на журито и многобройната публика да ги огледат добре. Престижното признание отиде при 16-месечната Демите, чието чело бе украсено от две червени рози. Това е седмото поредно явяване на бялата козичка на ежегодния конкурс и първия път, в който печели. Собственикът й реши да запази в тайна формулата на успеха.

Избраха най-красивата домашна... коза (ВИДЕО)

Бляскавото шоу се проведе пред 500 души публика и включваше изпълнения от маршируващ оркестър, както и “крал” и “кралица” на фестивала, които приветстваха участниците в конкурса и раздаваха наградите. Призовете, извън престижната корона за най-красивата коза, включваха торти, буркани с мед, книги и ваучери за безплатно подстригване.

Кефи ли те?

Перфектната фланелка, с която фитнесът става излишен

Паметникът на Бузлуджа в новия филм с Джейсън Стейтъм (ВИДЕО)