in , ,

Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

plymouthherald.co.uk

Пакостлива котка напълно оправдава израза „ловък престъпник“ с умението си да отмъква вещи от съседите и да ги трупа в дома на собствениците си, брато.

10-годишната Мили е развила склонност да „слага лапа“ на всичко съседско, до което се докопа, и постоянно изумява стопаните си с плячкосаните придобивки. Писаната започнала да краде преди три години, като първоначално се задоволявала с по-скромна плячка – някой и друг чорап или плюшена играчка. С течение на времето Мили „задобряла“ и започнала да носи у дома по-солидни придобивки – дрехи и домакински принадлежности.

Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

Наскоро пухкавата крадла окончателно стъписала собствениците си, след като успяла да довлече тежък ограничител за врата.

Стопанката на Мили, Анджи Ханафорд от Ексетър, Великобритания, се е видяла в чудо с крадливата си питомка и дори е публикувала съобщение във Фейсбук в опит да открие законните собствениците на откраднатите вещи и да им ги върне. Досега обаче никой не е потърсил собствеността си.

Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

„Нямам идея откъде Мили мъкне тези неща, нито на кого да ги върна. Вече не знам къде да складирам всички донесени от нея боклуци, а по всичко личи, че тя няма намерение да се откаже от дейността си“, споделя Анджи Ханафорд.

Жената има общо шест котки, но никоя освен Мили не проявява подобна престъпна наклонност.

Кефи ли те?

Създадоха синьо вино за повече лайкове във Фейсбук

Столове – по-шантави и от песен на Икебаната (СНИМКИ)