Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

plymouthherald.co.uk

Пакостлива котка напълно оправдава израза „ловък престъпник“ с умението си да отмъква вещи от съседите и да ги трупа в дома на собствениците си, брато.

10-годишната Мили е развила склонност да „слага лапа“ на всичко съседско, до което се докопа, и постоянно изумява стопаните си с плячкосаните придобивки. Писаната започнала да краде преди три години, като първоначално се задоволявала с по-скромна плячка – някой и друг чорап или плюшена играчка. С течение на времето Мили „задобряла“ и започнала да носи у дома по-солидни придобивки – дрехи и домакински принадлежности.

Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

Наскоро пухкавата крадла окончателно стъписала собствениците си, след като успяла да довлече тежък ограничител за врата.

Стопанката на Мили, Анджи Ханафорд от Ексетър, Великобритания, се е видяла в чудо с крадливата си питомка и дори е публикувала съобщение във Фейсбук в опит да открие законните собствениците на откраднатите вещи и да им ги върне. Досега обаче никой не е потърсил собствеността си.

Котка краде плюшени играчки и чорапи от съседите

„Нямам идея откъде Мили мъкне тези неща, нито на кого да ги върна. Вече не знам къде да складирам всички донесени от нея боклуци, а по всичко личи, че тя няма намерение да се откаже от дейността си“, споделя Анджи Ханафорд.

Жената има общо шест котки, но никоя освен Мили не проявява подобна престъпна наклонност.