in , ,

Приложение улови над 40 000 нарушители по пътищата у нас

ed9a42d0626bef6434605122383fbea0
Време е войната по пътищата да спре, брато. Стига толкова жертви, стига толкова насилие. Но кои, ако не ние, трябва да направим нещо, за да променим това.
Една от възможностите е мобиното приложение “Гражданите”. Идеално е за българите като народ. Ние обичаме да топим другите и да ги изкарваме черни. Признай си, че в това сме царе.

Сега отново имаме тази възможност чрез въпросния app за телефон. Приложението позволява да упражниш граждански контрол на пътя, като снимаш и покажеш всеки “гражданин” в нарушение. Само по себе си това пак е нарушение, ако в този момент шофираш.Ако все пак някой е паркирал на велоалея, или го хванеш в момент на нарушение, можеш да пуснеш снимката му в “Гражданите”

Снимката на кола в нарушение трябва да показва вида на нарушението, номера и местоположението. Бутонът “Извини се” стимулира положителна комуникация между гражданите. Всеки нарушител може да се извини. Приемайки извинението, премахваш и снимката.Ако си достатъчно гаден и решен да получиш вендета, можеш да сигнализираш и до КАТ.

Не знаем до колко това ще помогне, но пак е някакво начало. Другата опция на приложението е да проверяваш регистрационните номера на твои приятели или приятелка, за да установиш дали техни нарушения са регистрирани в приложението.

Кефи ли те?

“Малкия Херкулес” загърби фитнеса и стана тумбак

“Барселона” ще играе с фланелки от 92`