in

Докато пиеш чай или бира, Реал посреща Барса

Ако и ти като нас пиеш следобеден чай по английски стил, можем да ти кажем едно голямо браво. Всъщност излъгахме – не пием, но знаем историята за португалската принцеса Катерина де Браганца, която се жени за английския крал Чарлз II.

Тя се опитва да наложи пиенето на следобеден чай в добрата стара Англия, но среща иронията на краля, който казва: „Да пием чай – как пък не, но една бира за закуска не бих отказал!”

Отплеснахме се, но пък историята ни хареса, защото има бира.

В общи линии се опитаваме да ти обясним, че днес в 17 часа, докато пишеш чая си или 6-та бира, на Сантяго Бернабеу ще се изправят Реал Мадрид и Барселона.

Не, не се бъркаме, брато, знаем, че играха в сряда, но сега ще го направят пак. Просто, защото е яко. Двубоят е от 26-ия кръг на Примера дивизион, а каталунците ще се опитат да си отмъстят за отпадането от Купата на Краля след загуба с 1-3 у дома. Големият отсъстващ ще бъде Шави Ернандес. Испанският национал е с контузия и е аут от терените за следващия половин месец. В негово отсъствие на терена вероятно ще се появи Сеск Фабрегас.

От своя страна, наставникът на белите – Жозе Моуриньо – със сигурност ще има едно наум, предвид предстоящия реванш с Манчестър Юнайтед за Шампионската лига. Не е изключено Специалния да запази част от титулярните си за Олд Трафорд, предвид голямата разлика в точките с каталунците.
С каквито и състави да излязат двата тима обаче, сигурни сме, че ще се насладим на страхотен футбол, най-малкото, защото вчера едва не ослепяхме по време на мача Славия- Ботев Пд.

Кефи ли те?

Запознай се с Кольо Териорста, който похити и Бербатов

В КПР се пропиха от мъка