in

Запознай се с Кольо Териорста, който похити и Бербатов

Знаеш ли кой е най-известният и влиятелен терорист в света в момента, брато? Не е Осама, нито онзи от Сарафово. Неговото име е Кольо Терориста, който похити почти целия свят за нула време с песен.

Танцът, известен като Harlem Shake, обиколи набързо Земята, подобно на дразнещия Gangnam style, благодарение на който вече стискаме палци за Северна Корея. Известният у нас като Кольо Терориста танц прилича на нещо средно между културно пого и нервен гърч.

Група индивиди се организират и танцуват на електронна музика като в началото дейният е само един, но след стартирането на мощен бас нещата излизат извън контрол. Продължителността на клипа е около един тек или казано иначе 30-40 секунди.

Манията се разпространи до толкова, че в нея вече се включиха редица известни личности, сред които и шампионите от Манчестър Сити, а само преди дни същото стори и бате Митко Бербатов и неговия Фулъм. Истината е, че Харлем Шейк се е появил още през далечната 1981 г. в САЩ, но едва през 2013 набра скорост – нещо като хитовете на Веско Маринов. През февруари група тинейджъри от Австралия възраждат танца, след като го споделят като видео. Самото парче пък е на DJ Бауер. Ако вие имате видео с подобно участие с удоволствие бихме го изгледали, сериозно.

Ние не одобряваме подобни новаторства, защото сме от аристокрацията и предпочитаме традиционните танго и виенски валс с тактично бъркане по дупките на партньорите с един пръст, но никой не ни пита.

Кефи ли те?

Пюре от чийзбургери за бебето

Докато пиеш чай или бира, Реал посреща Барса