in ,

Къде ще завърши Лестър през следващия сезон? Football manager прогнозира

Football Manager 2016 – Често задавани въпроси
Football manager не е игра, брато, Football manager е религия. Само хора, които са сядали зад монитора, за да ръководят виртуално любимия си отбор, знаят за какво става въпрос.

Сега от футболния симулатор решиха да предвидят какво ще се случи през следващия сезон във Висшата лига и дали сензацията Лестър ще успее да защити първата си титла в историята. Цъ!

За съжаление на “лисиците” това няма да се случи, а селекцията на Клаудио Раниери ще се задоволи със 7-то място с 59 точки. Пак казваме, че това е само предвиждане на една игра и не е необходимо да залагаш цялата си заплата.

От своя страна нападателят Джейми Варди отново ще има поводи за радост, отбелязвайки 18 попадения през кампанията. Въпреки че няма да сложат отново ръка върху титлата, “сините” ще запишат впечатляващи победи у дома срещу Тотнъм, Челси и Манчестър Юнайтед. Големият печеливш пък ще бъде Сити на Пеп Гуардиола, който ще възседне трона във Висшата лига.

Другата изненада е свързана с “червените дяволи”, които няма да влезнат в топ 4 за сметка на Арсенал, Челси и Тотнъм. Към Чемпиъншип пък ще потеглят Брайтън, Бърнли и Суионзи.

Кефи ли те?

На българина не му пука за лятото, яде и пие на корем

Как да си счупиш тиквата с ховърборд? (ВИДЕО)