in ,

На българина не му пука за лятото, яде и пие на корем

fat
Може да не ти се вярва, брато, но лятото е много близо. Напук на дъждовете, ветровете и буреносните облаци, топлите юнски лъчи са зад ъгъла и всеки момент ще се появят с бодра крачка.

На българина това изобщо не му прави впечатление. Поне това показва отминалата ни вече анкета, която бе насочена именно към евентуалната подготовка за периода, когато се предполага, че трябва да имаме някаква форма. Нашата е кръгла и няма шанс това да се промени.

Близо 40% от гласоподавателите са на същото дередже – ядат и пият на корем и ич им не е за плочките на фитнес маниаците.

Други 15% обаче искат да имат силно изразена мускулатура в тази област и именно затова четат статиите на Brato.bg. Имате вкус, пичове. Може да не ти се вярва, но 14% от анкетираните са родени с плочки, за което им завиждаме благородно. Фаталните 13% пък се готвят да изглеждат добре през лятото, но така и не се решават на тази стъпка.

Новата ни анкета поема в друга посока, брато, и пита какво псуваш най-често? Интересно ни е какво мислиш по темата, така че очакваме твоя отговор. Благодарим предварително.

Anketa2

Кефи ли те?

Не заспивай на работа, ако не искаш да си главен герой в колажи (СНИМКИ)

Къде ще завърши Лестър през следващия сезон? Football manager прогнозира