in , ,

Доживяхме и Дрон кафе или мястото, където няма да видиш яки сервитьорки

Coffee-Copter-A-Lab-Coffee-Virus-coffee-copter-4-740x416
Това е едно от поредните доказателства, че светът не върви в правилна посока, брато. В Айндховен отвори врати първото дрон кафе или мястото, където няма да имаш възможност да се заглеждаш по дупетата на засукани сервитьорки. Такива няма да има, а тяхното място ще бъде заето от хвърчащи роботчета.

Сервитьорът се казва Блу Джей и дори не идва от Айтос, за да си търси късмета в големия град. Машинката във вид на дрон се доближава до масата и приема поръчката на клиентите – без широко деколте и без палав поглед. Вместо това “очите” на дрона постепенно започват да светят и когато блясъкът им е най-силен, това означава, че поръчката е готова. Тогава друг робот поставя с щипката си бутилка на масата, а на теб, ако ти е кеф – пиеш.

Кафенето с футуристичен дизайн отвори врати в рамките на фестивал, посветен на 60-годишнината на местния Технологичнен университет. Заведението предлага 4 коктейла с или без алкохол. Напитките са сини и зелени като очите на Блу Джей, които са с форма на полумесец. Скандално! Създаването на флотилията от 6 минихеликоптерчета е финансирано от университета и частни партньори, а всеки роботозиран “комар” струва 2000 евро.

Кефи ли те?

Даваме коефициент 21,6 с тези 5 мача

Фен на Евертън стигна пеша от Ливърпул до “Уембли” само по бански