in

Даваме коефициент 21,6 с тези 5 мача

черно тото

Даваме ти коефициент 21,6 с тези 5 мача. Даваме като на попски син, брато. Нашият фиш вече е пуснат, а ето и предложенията, които даваме. Коце Маца да те благослови!

Волфсбург – Аугсбург

Колебливият домакин приема драпащия за оцеляване. В последните пет мача Волфсбург нямат победа, но серията ще бъде прекъсната срещу Аугсбург, които натрупаха самочувствие с двата поредни успеха в последните си два мача.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.89

Борусия (Мьонхенгладбах) – Хофенхайм

Още един мач от Бундеслигата. Домакините са на 4 точки от зоната за Шампионска лига, а в момента са с равен брой точки с още два отбора – Майнц и Шалке. Борусия записа две загуби в последните си два мача, докато Хофенхайм е в серия от 5 мача без поражение. Въпреки това, Коце Маца каза:

Прогноза: 1
Коефициент: 1.57

Борнемут – Челси

Коефициентът задължава да се играе. Ако в трети пореден мач Челси не бие, Роман Абрамович ще удари две линий и ще влезе с калашник в съблекалнята.

Прогноза: 2
Кофициент: 2.30

Локо Пловдив – Ботев Пд

Новото най-голямо дерби на България, брато, противопоставя „смърфове“ и „канари“. Очакваме безапелационна победа за домакините поради ред причини. Първо – Мартин Камбуров е във форма, второ – „черно-белите“ се представят далеч по-убедително в последните мачове като изключим този с Берое. И трето – Ботев не разполага с необходимото качество на играчи за такъв вид мач.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.70

Хетафе – Валенсия

Откакто Гари Невил си тръгна, „прилепите“ отново започнаха да играят на познатото ниво. Последните две победи пък бяха повече от впечатляващи – над Севиля и Барселона. Сега срещу тях се изправя Хетафе, тим, който се бори всячески за своето оцеляване. От своя страна гостите няма за какво да играят, след като Невил лично се погрижи за това. Предлагаме ти да пробваш опцията равенство няма залог.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.87

Кефи ли те?

Яж цитруси, за да нямаш диабет

Доживяхме и Дрон кафе или мястото, където няма да видиш яки сервитьорки