in ,

Батман виновен за надраскано огледало в Шотландия (ВИДЕО)

GalleryComics_1920x1080_20141224_tales-of-batman-Len-Wein_5489eda6f3a6d9.20837072
Още помним времената, в които правихме пакости, брато, а после развинтената ни фантазия намираше силни доводи пред родителите, за да избегнем пердаха. Една котка ни бе виновна за счупена ваза, буря за наводнен балкон и съученик за лошо поведение в час. Това е нищо в сравнене с оправданието на малчуган от Шотландия.

Малкият зевзек реши да посочи като виновен не кой да е, а самият Батман за надраскано с червило огледало.  Това става ясно от аматьорско видео, в което главният участник – Ноел от Инвърнес топи комикс героя. Облеченият в екип на “Реал Мадрид” фърфалак даде всичко от себе си, за да убеди своята майка, че не той стои зад вандалската домашна проява. Не знаем дали е успял да я убеди, но Ноел със сигурност стана сензация в интернет, след като неговият клип бе гледан близо 500 хил. пъти още преди да бъде публикуван в Brato.bg.
Авторката на един от коментарите под публикацията пише: “Харесва ми, че той е облечен в бяло и по него няма и следа от червило. Смятам, че напълно правилно е обвинил Батман”. По всичко личи, че малкият или има съучастник или фен. Хмм…

Кефи ли те?

Българското семейство, обикалящо света с яхта: Не искаме да сме част от “системата”

Сълзите от изпадане са непознати за малцина