in

Даваме ти коефициент 11 с тези 5 срещи и поркаш за наше здраве

черно тото

Сърбят ни ръцете за пароци, брато. Уикендът започна, а ние вече сме готови с фиша, който отиваме да пуснем след тази статия. Даваме ти 5 срещи с коефициент 11 и то напълно безплатно, защото си те уважаваме. Ако ги играеш и спечелиш, пий за наше здраве, брато!

Ботев Пд – Монтата

“Канарчетата” са с две поредни загуби в “А” група. Серията ще бъде прекъсната срещу тима на Кокала. Монтана са последни в класирането и нямат намерението да мърдат от там.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.74

Бирмингам – Бърнли

Когато играем за гостите, те никога не ни дънят, брато. Бърнли са втори в Чемпиъншип, а Бирмингам девети. Гостите са на две точки от върха и едва ли ще дадат жертва малко преди края на шампионата.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.01

Зенит – Спартак Москва

Домакините гонят лидера в класирането, който биха преди няколко кръга. Спартак са седми и ще ядат бой от Зенит. Домакините са в серия от 4 поредни победи, а Спартак имат само една в последните си три срещи.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.66

Арсенал – Кристъл Палас

Арсен Венгер каза, че неговия тим има още шанс за титла, което едва не ни разплака от смях. Въпреки това няма как да не им гласуваме доверие в тази среща.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.34

Рода – ПСВ

Гостите са втори в таблицата и не трябва да изостават от Аякс, който има домакински мач. Рода са в средата на таблицата, но едва ли ще поднесат изненада точно срещу този съперник.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.42

Кефи ли те?

Пекар подари бизнеса си на бездомник, спасил живота му

Първи кадри от “Доктор Стрейндж” (ВИДЕО)