in

Дебелите на Острова гълтат $8 млрд.

Министерството на здравеопазването на Великобритания харчи всяка година 5,1 млрд. лири (близо 8 млрд. долара) за лечение на болести, свързани с наднорменото тегло. Дебелите ще им изядат главата на тия, а на нас ни викат цигани, че сме тръгнали да им работим…!

Чш! Ей, Дейвид Камерън, аре успокойте, не се плашете от атлетичните българи и румънци, които ще дойдат да ви берат ягодите, вие явно не можете. Не се вълнувайте, че емоциите убиват по-едрите. Тейк ит ийзи, брато. Тейк ит, ийзи и си гледайте работата.

Сигурни сме, че информацията много ти допада. Затова ще я повторим. Близо 8 млрд. долара харчат на Острова за лечение на хора над нормата. Това сочи публикуваният доклад на Академията на кралските медицински колежи, обединяваща 220 хил. практикуващи лекари. Затлъстяването е посочено в доклада като “най-сериозният проблем” от кръга проблеми, с които се сблъсква британското здравеопазване. “Това е истинска епидемия”, констатират авторите на доклада, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Некви огромни цифри, ебаси

В момента във Великобритания над 60 на сто от възрастното население и около 30 на сто от децата са с наднормено тегло, пише vesti.bg. Сред причините да се стигне до такова положение медиците посочват относително ниското равнище на живот. Нигга, уааат?! Поскъпването на живота на фона на спада на доходите, както отбелязват експерти, принуждават британците да се хранят с по-евтина и по-мазна храна.

Дайте да се сменим бе, пичове. Вие да дойдете в България. Тук имаме банички по левче – ще ви хареса. Ние да имаме вашите възможности пък да видите кой ще е номер едно в Европа.

Кефи ли те?

Безмилостната битка с алкохола

Най-доброто от НБА. Тия избухват (ВИДЕО)