in , ,

Създадоха състезателна кола с изкуствен интелект (СНИМКИ)

Създадоха състезателна кола с изкуствен интелект (СНИМКИ)

Представяме ти болид за Roborace, брато. Състезателната кола с изкуствен интелект. Звучи малко като безалкохолна бира. А знаеш ли какво е да пиеш безалкохолна бира? Като да лижеш сестра си – има същия вкус, ама е някак странно.

Roborace е състезателен шампионат със самоуправляеми коли, който ще се провежда заедно с Formula E. Та тия братоци наеха дизайнера Даниел Саймън, по-известен с работата си по филмите „Tron: Legacy“ и „Oblivion“, за да създаде болидите за надпреварата.

Създадоха състезателна кола с изкуствен интелект (СНИМКИ)

Саймън е използвал предоставената му възможност от това, че не се изисква пространство за пилот и е създал невероятно красив и приятен за гледане автомобил. Малко бие на количките от компютърната игра „Re-Volt”.

Roborace ще бъде част от състезателния уикенд във Формула Е в рамките на третия сезон от сериите. Компанията “Kinetik” ще произвежда автономните електрически автомобили, които ще се състезават на същите трасета, които пилотите от Формула Е използват. Хардуерът ще бъде идентичен за всички отбори, но те сами ще развиват алгоритмите и съответните технологии за автономно движение.

Кефи ли те?

Жена пръсна 15 хил. лева за моминско парти на кучето си

Продължаваме да мачкаме на международна сцена, българин спечели състезание в САЩ