in , ,

Новият спортен Fiat струва колкото двумесечната заплата на Владо Стоянов

Новата спортна резачка на Fiat бе официално показана, брато. Моделът 124 Spider Elaborazione Abarth подмокря всички женско само с визия. Автомобилът е с модифицирани брони и акценти от GunMetal. Отзад има четири накрайника, а джантите са 17-инчови.

Салонът е екипиран с кожа и микрофибърни седалки, червени шефове за контраст и уникално за модела арматурно табло. Воланът също е обвит в кожа, а педалите са алуминиеви. Ако ядеш мекички и едновременно пипаш кормилото, блажното ще си личи, да знаеш.

Виж и това, брато: Новият мотор на “Мазерати” тежи колкото Пеевски, но струва повече от него

Двигателят е 1,4 MultiAir с турбо и 160 к.с. Като трансмисия се предлага 6-степенна механична и автоматична с планки на волана. 124 Spider Elaborazione Abarth има диференциал с ограничено приплъзване, спортно окачване с амортисьори Bilstein и режим Sport, който променя картата на двигателя, предавателните числа на трансмисията и сервото, както и работата на системата за стабилност. Като опция се предлагат и спирачки Brembo с алуминиеви апарати.

Все още няма обявена официална цена на бегачката, но предварителната информация сочи, че ще се продава за около 50 хил. лв. или две месечни заплати на Владо Стоянов в Лудогорец. Наздраве, Владко!

Кефи ли те?

Андреа Пирло произвежда вино, бивш играч на Арсенал пече торти

Вратарят комик, който в “Б” група щеше да яде бой всеки уикенд (ВИДЕО)