in ,

Поляци произвеждат вагинална бира с бактерия от чешка манекенка

Полска компания набира средства за производството на бира, за която ще използва бактерия от млечна киселина, взета с натривка от вагината на известната чешка манекенка Александра Брендлова, брато. Тук сме длъжни да отворим една скоба и да заявим, че най-големите коври, освен в България, живеят в Чехия и Унгария. Факт, който леко ни притеснява за вкуса на пенливата течност. Варшавската фирма е кръстена "Order of Yoni", като Йони на санскрит означава вагина. Компанията ще се опита да събере 170 хиляди долара за начинанието си. Странното пиво ще носи търговската марка "Бутилиран инстинкт". Полската фирма се хвали, че чрез специфичната бактерия на пивото ще бъде придадена "есенцията на женствеността" на чешката манекенка, която не е нищо специално. В лабораторията на компанията били намерили начин да възпроизведат интимния щам на Брендлова по безопасен начин. На всяка бутилка от новата бира ще бъде изписано името на Брендлова и датата, в която е била взета от нея натривката. Полската компания възнамерява да разшири производствената си листа, като с подобни интимни бактерии пусне на пазара айрани и кисели млека. Засега кампанията на "Order of Yony" е набрала само 12,47 долара от желаните 170 хиляди за период от 6 дни. Май Брендлова ще си прави натривките за собствен кеф...

Полска компания набира средства за производството на бира, за която ще използва бактерия от млечна киселина, взета с натривка от вагината на известната чешка манекенка Александра Брендлова, брато. Тук сме длъжни да отворим една скоба и да заявим, че най-големите коври, освен в България, живеят в Чехия и Унгария. Факт, който леко ни притеснява за вкуса на пенливата течност.

Варшавската фирма е кръстена “Order of Yoni”, като Йони на санскрит означава вагина. Компанията ще се опита да събере 170 хиляди долара за начинанието си. Странното пиво ще носи търговската марка “Бутилиран инстинкт”.

Полската фирма се хвали, че чрез специфичната бактерия на пивото ще бъде придадена “есенцията на женствеността” на чешката манекенка, която не е нищо специално.

Чешката ковра

В лабораторията на компанията били намерили начин да възпроизведат интимния щам на Брендлова по безопасен начин. На всяка бутилка от новата бира ще бъде изписано името на Брендлова и датата, в която е била взета от нея натривката. Полската компания възнамерява да разшири производствената си листа, като с подобни интимни бактерии пусне на пазара айрани и кисели млека. Засега кампанията на “Order of Yony” е набрала само 12,47 долара от желаните 170 хиляди за период от 6 дни. Май Брендлова ще си прави натривките за собствен кеф…

Кефи ли те?

Instagram доказа, че не всичко ново е хубаво

Жена пръсна 15 хил. лева за моминско парти на кучето си