in ,

Създадоха бира за фитнес маниаци, предпазва от бирено коремче

12784427_10205653813495155_1599697288_n
Петък е, брато. Пишем тези първи редове с бира в ръка и изобщо не ни интересува какво ще си помислиш. Отворихме първата още със закуската и смятаме, че това е напълно в реда на нещата (вече подкарваме трета). Единственото, което ни притеснява е, че ще заприличаме на един наш комшия, чийто корем прилича на огромен глобус, върху който спокойно може да бъде татуирана Земята с всичките й континенти, реки и планини в мащаб 1: 100 000 000. Би било ефектно.

Тези черни мисли леко ни притесняват, затова правим общирно проучване на пазара, за да разберем дали няма някой нов продукт, който да се впише в модата със здравословното хранене. Оказа се, че тази наша идея изобщо не е налудничева.

Бирата “Barbell Brew”, създадена за сайта MuscleFood, който е за продажба на здравословни храни по интернет, е с 85 процента по-малко въглехидрати и 33 процента по-малко калории от известните марки, без това да е отразява на вкуса. В същото време тя съдържа 21,8 гр протеини – колкото една добре опечена пържола.

Съдържанието на алкохол е 3,6 процента – достатъчно за подобряване на настроението, но все пак се чувстваме леко ограбени, защото сме свикнали процентите да се доближават до 5. Въпросното пиво е идеално за почитателите на фитнеса, които постоянно чувстват угризения, когато отпиват от халбата. Сега ще могат спокойно да се черпят с високопротеиновата бира и същевремнно да правят плочки, вместо бирено коремче.

“Може да е трудно да живееш здравословно, ако обичаш да излизаш на чашка с приятели. С високопротеиновата бира всеки може да се наслаждава на напитката без угризения” – каза Дарън Бийл от MuscleFood.

Ние винаги сме имали този проблем, брато. В малкото случаи, в които сме ходили на фитнес, после сме излизали с приятели, за да полеем този повод. Все пак си е събитие да влезеш в залата.

17154-beer-bottle-glasses-3a-451x640

Кефи ли те?

Коли от XX-и век, които не можеш да си позволиш и при продажба на орган

Играеш тези 5 мача в права колонка и купуваш мартеници за 5 г. напред