in

Андреа Пирло произвежда вино, бивш играч на Арсенал пече торти

maxresdefault
Футболът е спорт, съпътстван от напрежение с висок волтаж, брато. Дълъг сезон, големи очаквания, контузии, медиен натиск и не на последно място – загуби. Всичко това предразполага към стрес, с който играчите трябва да се справят. Един от възможните отдушници за тях е хобито. Но с какво може да се занимава един играч след поредното тежко натоварване? Ще ви разкрием част от най-любопитните интереси на футболистите извън тренировъчната база.

Уейн Рууни

Ed-Sheeran-Wayne-Rooney

Капитанът на Англия и „Манчестър Юнайтед“ обожава времето, прекарано в компанията на барабаните. Нападателят е голям любител на музиката, а преди време бе заснет да пее в дует с музиканта Ед Шийлън. Сходно хоби има и друг представител на Висшата лига – чехът Петър Чех. Стражът на „Арсенал“ дори има собствено студио, в което показва солидни способности с палки в ръце.

Даниел Агер

BJBw-GACYAEVqJ-

Бившият бранител на „Ливърпул“ и настоящ играч на “Брьондби“ има далеч по-различни интереси от тези на Руни и Чех. Датчанинът не само, че обича да рисува, но го прави и под формата на… татуировки. Агер, който почти няма неизрисувано с туш място по кожата си, се закани да отвори собствено студио, след като приключи с активната си кариера. През 2009-а той обеща да направи по една татуировка на всеки свой съотборник на „Анфийлд“ при титла. Уви, за хубаво или за лошо, това не се случи.

Андреа Пирло

Screen-Shot-2015-06-05-at-11.37.49

Маестрото на Италия умее не само да прави фантастични асистенции, но и чудесни вина. Звездата на „Ню Йорк Сити“ е запален винопроизводител и собственик на лозе в северната част на своята родина, а продуктът му се продава онлайн по интернет, и то със завиден успех. Пирло не крие, че любовта му към виното е наследствена от неговата баба.

Джо Алън

ledley-main_2754069a

Халфът наскоро се прочу със странни интереси, които със сигурност му носят много шеги в съблекалнята на „Ливърпул“. 26-годишният уелски национал отглежда кокошки и петли. Той има общо 16 птици, но по всичко изглежда, че пернатата му армия тепърва ще се увеличава.

Моритц Фолц

Der Abwehrspieler der deutschen Nachwuchsauswahl U21, Moritz Volz, aufgenommen bei einem Fototermin in Alzey (Archivfoto vom 24.05.2004). Volz wurde für das Länderspiel gegen Kamerun am kommenden Mittwoch (17.11.2004) von Jürgen Klinsmann in den A-Kader der Nationalmannschaft  berufen. Der Spieler des  FC Fulham, der als 17-Jähriger vom FC Schalke zu Arsenal London gewechselt war, hat seit seinem Debüt am 16. August 2003 45 Spiele in der Premier League für den Londoner Club bestritten. Foto: Ronald Wittek dpa (zu dpa 0432 vom 12.11.2004)

Бившият играч на „Арсенал“ и настоящ ас на „Мюнхен 1860“ обича да прави торти. Германският защитник дотолкова е пленен от страстта си, че дори сравнява противниковите отбори с любимите си десерти. В собствения си блог преди време той определи „Манчестър Юнайтед“ като бисквитена торта с пълнеж от банани и зелен чай. Която ще изяде с удоволствие.

 

Източник: в. “Труд

Кефи ли те?

Умна котка си построи иглу в снега (ВИДЕО)

Новият спортен Fiat струва колкото двумесечната заплата на Владо Стоянов