in ,

Фирма дава 20 хил. лева, за да пиеш четири месеца бира

beer2
Стоим, пием бира и не вярваме на очите си, брато. Току-що сме намерили работата, за която винаги сме мечтали. Нямаме оплакване! Заплатата – бомба, работното място – трепач, задълженията – фантазия. Винаги има уловка обаче. Наскоро започнахме нова работа и няма как сега да сме отметнем. Държим на думата си.

Но това не ни пречи да си помечтаем поне малко, че можеше именно ние да се окажем правилните хора за WorldOfBeer.com. Американската верига ресторанти търси трима временни служители, които да обикалят света и да пият бира в продължение на четири месеца. Тук отваряме скоба, за да вметнем, че ние от Brato.bg сме точно толкова на брой. Съвпадение? Едва ли…

Назначените на въпросната позиция ще трябва да обикалят пивоварни и бирени фестивали по целия свят, за да опитват местните деликатеси и напитки. Отвратителна работа. За всичко това пичовете са готови да платят и по 12 хил. долара на човек, което прави 20 хил. лева. Майкооо!

“Ако сте фотограф, журналист или просто обичате социалните медии и блоговете за бира, можем да Ви предложим работа. Всички любители на приключенията и разказите за тях, експерти по бирата или новаци в тази област и любители на доброто хапване могат да кандидатстват.

Ако искате да преживеете това, да пиете и да разказвате на света какво сте направили, не пропускайте шанса”, гласи обявата, за която мечтаем от първото пиво, което изпихме, когато бяхме на 13.

Кефи ли те?

В Англия отваря Музеят на екскрементите

Секс оргия изстреля Лестър в орбита