in , ,

Куче чака своя стопанин вече повече от година

loyal_dog_owner_died_01
Подготвили сме пореден материал, който ще доведе Росито Кирилова до истерия. Ние още помним онези нейни обяви в предаването й “За животните с любов”, в които даваше кадри на бездомни кучета на фона на сърцераздирателна музика.

Е, сега на свой ред ние отвръщаме на онази мъка, когато изпитвахме тогава. Роси, чети внимателно, защото сме ти приготвили съвременната история за Хачико, но без Ричърд Гиър.

Става въпрос за едно куче, което вече повече от година чака своя стопанин на едно и също място. За съжаление той няма да се върне при своя верен другар, защото загина в края на 2014 г. след катастрофа. Но най-добрият приятел на човека не знае този факт. Той тайно се надява отново да бъде погален от собственика си, да се отърка в краката му и да поиграе с пръчка. Цялата тази история е разчувствала гражданите на руския град Сиберия, които се опитали да помогнат на кучето, но то отказало и продължавало да чака. Жалко, че и с хората не е така, брато. Жалко, че твърде лесно се отказваме от приятелството заради тънки сметки и други дребни хитринки. Май не е толкова лошо да си куче на този свят? Ти какво мислиш?

Кефи ли те?

Излезе новия трейлър за комедията със Скалата “Агент и ½” (ВИДЕО)

60-години по-късно – “Бен-Хур” отново на екран (ВИДЕО)