in

Футболист спечели 75 хил. евро на покер, забрави ги в таксито

title
С това заглавие, брато, е нормално да си помислиш, че става въпрос за играч от “А” група. Уви, нещата далеч не стоят така, а въпросният герой е Макс Крузе от Волфсбург, който доказа, че човек като печели, не знае колко губи.

В неговият случай става въпрос за общо 100 хил. евро, които той ще помни дълго като ученик първата си несподелена любов. Нападателят се пусна в турнир по покер в Берлин, откъдето си тръгна със 75 хил. евра, но животът е суров и винаги предлага обрати.

Виж и това, брато: Плашещо: Ибрахимович проведе интервю за работа с кандидат (ВИДЕО)

27-годишният играч забрави наградата си в таксито напът за дома, а в последствие нещата станаха много по-сериозни за него. След като подаде сигнал в полицията, “вълците” разбраха за нощните му преживявания и “състрадателно” му влезнаха в положение, глобявайки го с други 25 бона от европейската валута, за да закръглят загубата на стотачка от големите, тъй като униформените не намерили парата. Кофти!

Така завършва нашата история, от която най-важната поука е да нямаш доверие на бакшиш и полицай, на всякъде по света са едни и същи.

Кефи ли те?

Бездомни кучета заместиха деца, за да гонят топките на тенис турнир (ВИДЕО)

България ниже победа след победа на Световното по муай тай в Тайланд