in , ,

Нова мода: В Мексико жени си правят маникюр със смъртоносни скорпиони

61921_31F5F6D000000578-3480060-Beauty_essentials_Scorpions_are_piled_up_next_to_a_pot_of_nail_v-a-18_1457455852228
Какво ли не правят жените, за да изглеждат атрактивно и привлекателно, брато. Къпят се редовно, скубят си веждите, режат си ноктите, че и ги лакират. Сега в Мексико има нова мода, която буквално е смъртоносна.

Местните Цецки си лепят скорпиони като част от маникюра. По-впечатляващото е, че въпросните безгръбначни животни (скорпионите, не жените) са отровни и могат да гътнат човек за 15 минути. Това е вторият най-опасен скорпион в страната от вида Centruroides suffusus и само миналата година са починали над 1000 души.

Във въпросното студио за красота в град Дуранго тази услуга се е превърнала в хит, а животинките се лепят по диагонал. Те трябва да са бебета и да са на възраст от около една седмица, но дори и тогава са много отровни. Преди да бъдат залепени като стикер на Панини в албум с футболисти, те биват убивани с инсектициден спрей, но и така жилата в края на опашката им остават отровни.

Всичко това ни накара да се замислим дали бихме разрешили на Цецка да си направи нещо подобно и дали след това ще й дадем да ни гали по интимните части, или ще я пратим да спи при майка си…

Кефи ли те?

Празнуваме националния ден на кюфтетата

Пингвин плува 8000 километра всяка година, за да види спасителя си