in , ,

Започнаха снимките на “Спасители на плажа”, Скалата играе Мич Бюканън

Започнаха снимките на "Спасители на плажа", Скалата играе Мич Бюканън

Paramount Pictures обяви старта на снимките на “Спасители на плажа”, брато. В пълнометражната адаптация на класическия сериал от 90-те участие ще вземат Дуейн “Скалата” Джонсън (“Агент и ½”, поредицата “Бързи и яростни”) и Зак Ефрон (“Да разлаем съседите”, “Да разлаем съседите още веднъж”). Снимачните локации са Маями и Савана, премиерата е предвидена за 19-и май 2017. Тук пък можеш да видиш как изглеждат главните герои от “Спасители на плажа” към днешна дата.

“Спасители на плажа” проследява историята на Мич Бюканън (Скалата), който се съюзява с амбициозен новобранец (Ефрон), за да разкрият местен престъпник, който заплашва бъдещето на Залива. Освен Скалата и Ефрон, към продукцията се присъединяват Александра Дадарио, Приянка Чопра, Джон Бас и др.

Припомняме, че Памела Андерсън отказа да се снима във филма, а нейната героиня Си Джей Паркър ще бъде изиграна от Кели Рорбач.

Сет Гордън е режисьор на филма, чиито сценаристи са Деймиън Шанън, Марк Суифт и Бари Шварц. Бю Флин, Иван Рейтман, Майкъл Бърг, Дъг Шварц и Грег Бонан, създатели на култовия сериал, са продуценти на лентата, която ще излезе на голям екран догодина.

Кефи ли те?

Гърмиш на 3-ти март с печалбата от тези пет мача с общ коефициент 7,83

Spens беси трупове в новото си видео (ПРЕМИЕРА)