in

Гърмиш на 3-ти март с печалбата от тези пет мача с общ коефициент 7,83

черно тото

Утре е националния празник на България, а днес има много мачове за провокиране, брато. Даваме ти пет мача с общ коефициент 7,83 за права колонка, а с печалбата от тях ще хвърляш пиратки в чест на Освобождението на България. Ние гърмим и на 24-и май, к’во?

Арсенал – Суонзи

“Топчии” срещу “лебеди”, брато. Това не прозвуча особено професионално, чакай да опитаме пак. Изоставащият в преследването на титла тим на Арсенал приема закъсалия Суонзи в мач от междинния 28-и кръг на Висшата лига. Възпитаниците на Арсен Венгер са в серия от две последователни загуби и сега ще търсят задължителен успех, който да скъси разликата до лидера Лестър. От своя страна уелсците нямат победа от края на януари, когато изненадаха Евертън. В последствие те записаха две равенства и две загуби. Нашият екип от експерти вярва, че лондончани няма да допуснат изненада и ще вземат това домакинство макар и по не най-убедителния начин.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.39

Манчестър Юнайтед – Уотфорд

“Червените дяволи” са окапали като бюст на баба в старчески дом. Имат един куп контузени, но сензацията Рашфорд, който чака десеторно увеличение на заплатата, трябва да помогне за изстранада еденичка в тази среща.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.65

Дармщат – Борусия (Д)

eevr

В последните си две домакинства Дармщат имат загуби, в които допуснаха 4 гола и вкараха само един. Дортмунд са в серия, която ще продължат и след гостуването им днес на четиринайстия в Бундеслигата.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.46

Леванте – Реал (М)

В “Белия балет” не могат да се гледат, но именно това ще ги ядоса, за да изклатят Леванте, които са последни в Испания. Коефициентът за Реал е голям и ще е срамота да не се играе.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.54

Ливърпул – Манчестър Сити

Само три дни, след като “гражданите” взеха Купата на Лигата на “Уембли”, двата тима отново се изправят един срещу друг. Излишно е да споменаваме, че тимът на Юрген Клоп ще търси реванш – сигурно е! Малко или много “мърсисайдци” ще бъдат и обезверени, тъй като това бе и най-прекият път до Европа, който те изпуснаха. Сега, при евентуален успех или дори равенство, Ливърпул сериозно ще намали шансовете на Сити за титла, които допуснаха две поредни загуби.

Прогноза: Гол/Гол
Коефициент: 1.52

Кефи ли те?

Добре дошъл във “Вълчата бърлога” на Адолф Хитлер

Започнаха снимките на “Спасители на плажа”, Скалата играе Мич Бюканън