in , ,

Новият джип “Ford Bronco” те кара да спреш с вицовете за автомобилната компания

Снимка: bronco6g.com
Един от първите модели на “Ford Bronco”

Попитали радио Ереван:
– Защо е създаден автомобилът Форд?
Те отговорили:
– За да покажат, че има по-смотан автомобил от Опел!

Да, ама не, брато! Бъзиците за автомобилната марка “Ford” секват, когато разбереш какво чудовище се задава. Все повече зачестяват слуховете, че ще има нов джип Ford Bronco, а и че Николета лапа на Роналдо. И в двата случая липсва официална информация.

Последният модел от 2004 година

Фенски сайт, посветен на Bronco – Bronco6G.com обаче разпространи изображения на новия модел на Ford, който щял да излезе през 2020 година. Според анонса, джипът ще бъде модернизирана версия на Bronco, която е запазила общите пропорции и очарованието на оригиналния модел от 60-те, с неговите две врати, огромен клиренс и 4х4 задвижване.

„При проектирането на нашето концептуално Bronco, комбинирахме стилистични елементи от предишните поколения на модела, официалния прототип на Ford от 2004 г., както и от модерните пикапи и джипове на Ford. Можете да видите кръглите фарове и правоъгълните форми в предната решетка, които са еволюирали от първото Bronco“, коментира за Road & Track администраторът на сайта.

Според информация, шестото поколение на Bronco най-вероятно ще се произвежда в завода за пикапи на Ford в Уейн, Мичиган, а от концерна са определили Jeep Wrangler за негов основен конкурент. Това звучи малко прибързано, имайки предвид, че официална информация от Ford до този момент няма. За разлика от Николетка, за която няма смисъл от официално потвърждение за това дали е или не едисикаква. Нали malko kote?

Кефи ли те?

Играеш тези 5 мача в права колонка и купуваш мартеници за 5 г. напред

Край на шегите с Лео! Ди Каприо най-после взе “Оскар” (ВИЖ ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ)