in

Играеш тези 5 мача в права колонка и купуваш мартеници за 5 г. напред

черно тото

Имаме Дежа вю, брато. Пак сме над фиша и пак цъкаме с език и се чудим как да оформим нашата печеливша колонка. Напълно наясно сме и с факта, че изобщо не четеш тези редове, а направо гледаш мачовете, които сме ти приготвили, така че този път няма да бъдем многословни. Общият коефициент от петте срещи, които даваме е 8.12. Пускаме ги на 5 кинта и с печалбата ще накупим мартеници за 5 години напред. Инвестиция, к’во?

Ковънтри – Флитууд

1

Изненадахме ли те? Двубоят е от Лига 1 на Англия и противопоставя един срещу друг борещия се за промоция Ковънтри и Флитууд. Домакините са шести, а гостите на 20-о място. Пишем този мач и вече виждаме печалбата, която ще инвестираме в мартеници.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.58

Лестър – Норич

“Лисиците” загубиха в миналия кръг от Арсенал, но продължават да са първи. Сигурни сме, че Лестър ще остане на върха и след мача си с Норич. Гостите в този мач са пред изпадащите и нямат победа в последните 5 мача.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.59

Волфсбург – Байерн (М)

Коефициентът се срива вече втори ден в полза на гостите. Домакините имат една победа в последните си 5 срещи и тя дойде над средняка Инглощат. Байерн не би трябвало да има проблеми в тази среща.

Прогноза: 2
Коефициент: 1.42

Ювентус – Интер

Дерби в Италия, което вкарваме във фиша. В миналия кръг Юве направи 0:0 с Болоня, а Интер би Сампдория с 3:1. “Нерадзурите” са пети в таблицата, а Юве има възможност да дръпне пред Наполи, които в този кръг гостуват на Фиорентина.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.56

Тотнъм – Суонзи

“Шпорите” са в серия от 5 победи в последните си 5 мача, а това им отрежда второто място в таблицата. Няма да има милост срещу гостуващия Суонзи, които са сред тимовете, които се борят за оцеляване през този сезон във Висшата Лига на Англия.

Прогноза: 1
Коефициент: 1.46

Кефи ли те?

Създадоха бира за фитнес маниаци, предпазва от бирено коремче

Новият джип “Ford Bronco” те кара да спреш с вицовете за автомобилната компания