in

Малките котета ще дават мило и драго за новия “Galaxy S7”

Малките котета ще дават мило и драго за новия "Galaxy S7"
Снимки: samsung.com

През уикенда Samsung показа смартфоните “Galaxsy S7” и “S7 Edge” на изложението “Mobile World Congress” в Барселона, брато. Новите устройства, по които ще залитат малките котета ще излязат на пазара в повечето страни, включително в България, на 11-и март. От 25-и февруари до 5-и март ще бъде възможна предварителна поръчка в сайта на Samsung и оторизираните от производителя магазини.

На вид “S7” е сходен с предшественика си “S6”, но има някои значими вътрешни ъпгрейди. От Samsung са внесли сериозни подобрения в камерата, която поддържа по-голяма широка апертура и “dual pixel” технология. Това подобрява снимките при по-малка светлина и по-бързото фокусиране.

Малките котета ще дават мило и драго за новия "Galaxy S7"

Двата нови телефона са напълно устойчиви на прах и вода. На теория те могат да бъдат потопени за 30 минути на дълбочина от 150 см, без това да им навреди. Важно функционално подобрение е, че шорткътите ще могат да се променят от потребителите, така че достъпът до предпочитаните приложения да се улесни.

Дисплеят ще бъде постоянно включен, така че да не се налага отключване за поглед върху базова информация – часът, нотификациите за нови съобщения и други. Функцията е оптимизирана, така че да не повлияе на консумацията на батерията.

Малките котета ще дават мило и драго за новия "Galaxy S7"

Смартфонът има MicroSD слот за карта, система за вътрешно охлаждане и увеличени технически характеристики. По този начин игрите ще приличат на компютърните, отново без това да влияе на батерията прекалено много.

Смартфоните ще идват с операционна система “Android 6.0 Marshmallow”. Дисплеите им са 5,1 инчови с резолюция 2560х1440 пиксела. Вътрешната памет е 32 или 64 гигабайта. Камерата е 12 мигапиксела, а батерията има издръжливост 3000 милиамперчаса. Процесорът е “Qualcomm Snapdragon 820”, като отново според региона е възможно устройството да има новия “Exynos” чипсет, собствено производство на Samsung.

Тялото ще се предлага в цветове черно, оникс и платинено-златно. Цената на двете устройства по отделно се очаква да са между 900 и 1100 лв. Пари за дъвки, к’во?!

Кефи ли те?

Ужасът се завръща! Тази година започват снимките на новия “То” по Стивън Кинг

Барса разби мита за Висшата лига