in , ,

Ужасът се завръща! Тази година започват снимките на новия “То” по Стивън Кинг

Ужасът се завръща! Тази година започват снимките на новия "То" по Стивън Кинг

Кошмарът от детството ни отново ще оживее, брато. Става въпрос за клоуна Пениуайз от романът на Стивън Кинг – “То”.

Всички авторитетни издания в САЩ гръмнаха, че снимките на лентата ще започнат съвсем скоро. Известният продуцент Рой Лий (“Предизвестена смърт”, “Гняв”, “Осем герои”, “Старо момче”, “Годзила” (2014), “Полтъргайст” (2015)” лично потвърди новината за снимките на “То”.

“Ако всичко върви по план, снимките започват по-късно тази година. Току-що получихме данъчния кредит от Калифорния. Филмът е замислен в две части. Първият ще бъде от гледна точка на децата, вторият от тази на възрастните. Искам да се придържаме към романа и да отразим всички гледни точки”, заяви Рой Лий.

Припомняме, че преди няколко години филмът отново беше пред снимане, като за режисьор бе гласен Кери Фукунага. Всичко обаче пропадна, но според слуховете в САЩ може да се стигне до нов проблем. Фукунага също обмисляше две части на филма, а клоунът да бъде изигран от Уил Полтър. Към последният Лий също изпитва симпатии, което означава, че тези два възела трябва да бъдат разплетени бързо, ако създателите на новия филм на “То” искат феновете на хоръра да се реят пред телевизионните екрани.

Пениуайз и Уил Полтър

Книгата “То” излиза през 1986 г. и става най-продаваното литературно заглавие в САЩ за годината. През 1990 година романът е филмиран със същото заглавие и ни е оставило увреждания от детството, които носим и до днес.

Кефи ли те?

Новите професии на Моци – хирург, кечист и офицер от SS

Малките котета ще дават мило и драго за новия “Galaxy S7”