in , ,

Той напусна работа, за да превърне автобус в подвижна кръчма

Bus
В този живот ти трябва известна доза лудост, примесена с фантазия, за да успееш, брато. Не го казваме просто така, има си причина. Иска ни се да те запознаем, макар и виртуално, с едно предриемчиво брато, който наскоро си отвори собствена кръчма. Но това не е обикновен бар, където да пиеш една бира, въпреки че има вариант да ти се завие свят още от първата такава. Причината за това е, че Питър Зонвелд е закупил и обновил автобус от 70-те години на миналия век, за да го превърне в подвижна кръчма, пише.

Но въпреки иновативната идея, не липсват и проблеми. Един от тях е, че гордият собственик на пъба е твърде висок, за да обслужва клиентите зад бара. Ръстът от 198 сантиметра пречи на Зонвелд да стои изправен в автобуса. Именно това е и причината той се е задоволил с шофьорската роля, а за обслужването са били наети бармани и сервитьори с по-нисък ръст.

Питър Зонвелд е напуснал работа, за да се впусне в начинанието с кръчмата на колела. Трансформирането на автобуса в подвижно заведение му е отнело 20 месеца и му е струвало 30 000 лири.

Bus2

Кефи ли те?

Легендата за Трифон Зарезан

Нетрадиционният начин на Меси да подари хеттрик на Суарес (ВИДЕО)