in , ,

Няма Джаро, няма Маро! От днес отново на екран са Мълдър и Скъли

Няма Джаро, няма Маро! От днес отново на екран са Молдър и Скъли

Новите серии на “Досиетата Х” тръгват днес в САЩ, брато. 14-години по-късно Фокс Мълдър И Дейна Скъли отново ще си партнират в бенефисен сезон на един от любимите ни сериали. След 2 дни и ние ще имаме възможността да видим две от новите серии на “Досиетата Х”, тъй като българската телевизия FOX ще го излъчи премиерно за България. Няма Джаро, няма Маро, брато! За малко обаче нови серии е можело да няма, тъй като продуцентите на “Доситетата X” предложили на Джилиън Андерсън хонорар, едва наполовина от този, на който се разписал екранният й партньор Дейвид Духовни. Да бъде смърт мръсна!

Актрисата, която играе Дейна Скъли е трябвало да положи големи усилия, за да си извоюва справедлива заплатка.

“Аз мислех, че дискриминационното заплащане според пола вече е минало, след като дълго се борих срещу тази практика, доверява екранният агент Дейна Скъли. – Когато видях предложението за хонорара ми, просто не можах да повярвам на очите си, нямах думи!”

Скандалът с неравнопоставеното заплащане на холивудските актриси избухна още през 2014 година. Тогава от изтекли файлове на киностудията “Sony” стана видно, че Дженифър Лорънс и Ейми Адамс са получили с милиони долари по-малки възнаграждения от екранните им партньори от мъжки пол във филма “Американска схема”.

Кефи ли те?

Пет срещи и коефициент 11 за мачовете през уикенда

Пет червени картона в приятелския мач Ривър Плейт – Бока Хуниорс (ВИДЕО)